Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити в'ялену тарань
Рибка без ікри завжди буде жирнішою і соковитішою. Ікряна тарань вбирає в себе багато жирка. Тому любителям саме рибного смаку ця рибка дуже сподобається.
Ця в'ялена тарань з йде без луски, слабосолона або ближче до середньої по солі, дуже ароматна і смачна! Зав'ялена за власною рецептурою з дотриманням усіх гігієнічних норм. В'ялена рибка продається онлайн 24/7. Тарань в'ялену купити дуже легко:
- виберіть потрібну кількість тарані на нашому сайті
- перейдіть до кошика
- введіть свої контактні дані для надсилання (ім'я, телефон та інші)
- сплатіть за допомогою банківської картки та чекайте на смакоту
Відправляємо 3 рази на тиждень за допомогою Нової пошти. Після оформлення ви отримаєте на вказаний номер телефону СМС з номером замовлення, а в день відправлення - номер накладної для відстеження (ТТН).
Яка на смак в'ялена тарань без ікри
Таранька сама по собі дуже смачна. М'ясо у цієї рибки м'яке, жирне, слабосолене і дуже поживне. Тарань середня по сухості, хвостик сухенький, спинка трохи м'якша і витягнута. Рибка вже очищена від луски. Це чиста підлога та 100% задоволення від процесу.
В'ялена таранька це більше, ніж просто закуска до улюбленого пінного напою. Це зустріч та спілкування з друзями, перегляд матчу улюбленої футбольної команди або презент близьким людям. Рибна закуска завжди прикрасить будь-який стіл.
Перевага нашої в'яленої тарані в тому, що завдяки виробничому процесу ми відправляємо рибку відразу після сушіння без попадання в холодильник. Це не сушить рибку, зберігає корисні речовини, смакові властивості та вирізняє наш продукт серед інших.
Як правильно зберігати в'ялену тарань
Щільно загорніть в'ялену тарань у папір (бажано в крафтовий, а не газету) і покладіть у холодильник. Так можна зберігати до 2 тижнів. В'ялена тарань із ікрою трохи підсушиться, але не зіпсується і не втратить смакових властивостей. На більш тривалий термін помістіть рибку в морозильник. Там вона може зберігатись до 6 місяців. За добу до вживання покладіть в нульову зону холодильника. Ми не рекомендуємо зберігати рибу в інший спосіб.