Кількість
|
Вартість
|
||
|
Як купити в'ялену чехонь?
Щоб купити чехонь — смачну, ситну та корисну рибку, потрібно зробити три прості кроки:
- Виберіть потрібну кількість готового продукту — вкажіть обсяг у кілограмах. Зверніть увагу, що можна замовити й інші види в'яленої продукції.
- Заповніть форму з даними контактної інформації (ім'я та прізвище, адреса доставки, імейл та телефон).
- Внесіть 100% оплату за допомоги платіжної системи та банківськрї картки.
Це необхідно зробити, щоб ми забронювали для вас рибу. Обсяг готової на конкретну дату продукції обмежений, а поціновувачів та бажаючих чехонь купити багато.
В'ялена чехонь — яка вона на смак?
Ця шаблеподібна за формою риба має багато шанувальників. Це специфічна рибка на смак та запах. Хто полюбляє мокреньку та дуже жирну рибку, тому сподобається.
Чехонь в'ялена має м'яке жирне м'ясце з приємним, ледь солодкуватим, смаком. В'ялення виключає термічну обробку, тому вважається одним із найкращих способів приготування цієї риби. Під час в'ялення максимально зберігається поживна і харчова цінність чехоні, а також корисні речовини, що містяться в ній.
Завдяки нашим рецептам очищена від луски чехонь сушена, ціна якої у нас одна з найпривабливіших, отримує насиченій смак. Вона виходить малосольною або середньосолоною, з ніжним, пружним та вологим філе. Чехонь, вона ж шабля, — чудова закуска до пива, особливо світлих сортів.
Як зберігати в'ялену чехонь?
Ми готуємо тільки свіжовиловлену рибу, тому завжди гарантуємо її високу якість. Щоб у потрібний момент на вашому столі з’явилася чехонь в'ялена, купити рибу можна завчасно. Якщо не будете куштувати чехонь у найближчі 7–10 днів після отримання, загорніть рибку у пергаментний папір і залиште на цей час у холодильнику. Якщо ж плануєте зберігати рибу триваліший термін, краще згорток тримати в морозильній камері (оптимально — до 4 місяців).