Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити в’ялену тарань з ікрою великого розміру
На відміну від середньої ікряної тарані, велика завжди трохи мокріше. Це й не дивно, тому що жирку в цій тарані більше. Також є ще одна перевага – рибка великого розміру зазвичай йде зовсім малосольна. Дивіться відео:
Купити в’ялену тарань на сайті можна за 1 хвилину. Зробіть наступні кроки:
- виберіть необхідну кількість рибки та «покладіть» її в кошик
- перейдіть в кошик та введіть свої контактні дані: ім’я та прізвище, номер телефону, відділення Нової Пошти та імейл
- здійсніть оплату за допомоги платіжної системи
- після оформлення ви отримаєте СМС з номером замовлення, а ми забронюємо та відправимо вам смаколик згідно з розкладом відправлень
- чекайте на смачний пакунок
Ми працюємо по повній передоплаті та гарантуємо високу якість продукції.
Яка на смак велика тарань з ікрою
На смак велика таранька з ікрою трохи відрізняється від тарані меншого розміру. Вона більш м’ясиста, ікри значно більше, реберця більш виражені та й сама рибка більш жирненька. Ця позиція також йде без луски, що робить процес поїдання приємнішим та на підлозі не буде луски.
Коли ми в'ялимо нову партію, то ставимо за мету робити виключно малосольну тарань. Ми самі полюбляємо несолену рибку, тож таку й робимо.
Як зберігати велику тарань з ікрою
Зберігайте продукцію виключно в холодильнику до 10 діб. Щільно оберніть в папір, бажано в декілька шарів та покладіть то так званої «нульової» зони. Папір захищатиме рибку від взаємодії з повітрям, тож вона може лише трохи підсохнули, але смакові якості залишаться.
Якщо хочете зберегти смаколик довше, то покладіть в морозильну камеру. Там її можна залишити на пів року та навіть довше. За добу до вживання перекладіть в холодильник.