Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити в'ялену тарань без ікри в лусці
В'ялена тарань без ікри в лусці – класика пивних посиденьок. А доступна ціна на в'ялену тарань без ікри дозволяє купити достатньо рибки для великої компанії та насолодитися застіллям у колі близьких людей.
Тарань купити дуже просто:
- виберіть необхідну кількість риби від 0,5 до 2 кг (зверніть увагу, чим більше рибки у замовленні, тим нижча ціна на в'ялену тарань) та додайте ваше замовлення до кошику
- введіть свої контактні дані для відправки
- сплатіть замовлення на сайті за допомогою банківської картки
- після оформлення ви отримаєте номер замовлення та фіскальний чек, а після обробки замовлення – номер накладної для відстеження
Відправлення в'яленої тарані без ікри в лусці здійснюється Новою Поштою 2 рази на тиждень: у понеділок та четвер.
Який смак у в'яленої тарані без ікри в лусці
Сама по собі тарань – дуже смачна рибка. У процесі в'ялення сіль додає їй пікантності та посилює її смакові якості. Рибка жирненька через відсутність ікри (особливо наприкінці літа або ранньої осені). Ікряна тарань завжди менш жирна, тому що ікра вбирає багато жиру в себе. На смак м'ясо має яскраво виражений рибний відтінок з нотками морської води.
Ця в'ялена тарань добре висушена, малосольна або ближче до середньої по солі. Спинка витягнута, хвостик сухий, черевце трохи м'яке. Якщо ви любите сушену рибку, то ця позиція для вас.
Як зберігати в'ялену тарань без ікри в лусці
Для зберігання в'яленої тарані, необхідно дотримуватися кількох правил:
- Зберігайте в'ялену тарань у холодильнику при температури від 0 до +5 градусів Цельсія.
- Перед зберіганням щільно оберніть в'ялену тарань у папір, щоб уникнути висихання та зберегти смак.
- Зберігайте в'ялену тарань не більше 2-3 тижнів у холодильнику.
Якщо ви не збираєтеся вживати в'ялену тарань найближчим часом, її можна заморозити. Для цього оберніть її в папір і помістіть у морозильну камеру. Зберігайте у заморозці не більше 6 місяців. Перед вживанням перекладіть в холодільник. За декілька годин вона розтане.