Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яка на смак в'ялена густера
В'ялена густера на смак нагадує ляща, карася та тарань одночасно. За жирністю вона схожа на ляща, від карася вона взяла трохи солодкуватий смак, а від тарані звичний класичний смак в'яленої риби. Багато поціновувачів сушеної рибки купують в'ялену густеру за її універсальність. А деякі, навпаки, не люблять, тому що немає яскраво вираженого смаку. У будь-якому випадку, густерка займає гідне місце серед в'яленої рибки, і ми рекомендуємо спробувати її.
Густера (плоскирка) є багатим джерелом білка, заліза і вітамінів, таких як вітамін D і вітамін В12. Вона також містить багато корисних жирних кислот, таких як омега-3, які можуть знижувати рівень холестерину та ризики серцево-судинних захворювань.
В'ялена густера: як купити
Ціна на в'ялену густеру нижче, ніж на тарань або ляща. Це рибка по кишені всім поціновувачам в'яленої рибки. Купити в'ялену густеру дуже просто:
- виберіть на сайті необхідну кількість та покладіть у кошик
- внесіть свої дані для надсилання (ім'я, прізвище, e-mail, телефон, адреса нової пошти)
- сплатіть замовлення онлайн за допомогою банківської картки або GooglePay/ApplePay
Після оформлення та оплати, вам прийде електронний лист та СМС з номером замовлення, а після оформлення – фіскальний чек та номер накладної (ТТН) від нової пошти.
Як зберігати в'ялену густеру
Правильне зберігання допоможе зберегти якість продукту та запобігти розвитку бактерій та цвілі. Ось кілька порад про те, як правильно зберігати в'ялену густеру:
- Зберігайте в'ялену густеру у прохолодному та сухому місці (бажано у холодильнику). Вона має бути захищена від прямих сонячних променів та вологості. Ідеальна температура для зберігання в'яленої густери від 0 до 6 градусів Цельсія.
- Зберігайте в'ялену густеру в упаковці або контейнері. Це допоможе запобігти впливу вологи і повітря на продукт.
- Не зберігайте в'ялену густер разом з іншими продуктами. Вона може поглинати запахи та смаки інших продуктів, що може негативно позначитися на її смаку.
- Якщо ви не плануєте використовувати в'ялену густеру найближчим часом, її можна заморозити. Помістіть її в герметичну упаковку і зберігайте в морозильній камері за температури -18 градусів Цельсія. Перед використанням розморозьте густеру у холодильнику.
- Не зберігайте в'ялену густеру більше 6 місяців. Навіть при правильному зберіганні продукт з часом може втратити свої властивості та якість.
Дотримуючись цих порад, ви зможете правильно зберігати в'ялену густеру та насолоджуватися її смаком та користю для здоров'я.